Ik voelde me daarna zo vies...

“Ik dacht dat ik me veilig kon voelen bij hem. Maar toen we teveel gedronken hadden wilde hij seks met mij. Ik kon niet tegen hem op en voelde me daarna vies. Ik schaamde me zo erg en durf er met niemand over te praten. Wat als ik zwanger ben?”

Seksueel geweld
Wanneer je seksueel geweld zoals een verkrachting of aanranding meemaakt dan is dat een schokkende en ingrijpende gebeurtenis.
Iemand heeft op een gewelddadige manier misbruik gemaakt van jouw intiemste zelf. 

Voor de meeste mensen is het enorm moeilijk om erover te praten. De herinneringen aan een aanranding of verkrachtig zijn heftig. De schaamte is vaak groot.
En sommige mensen worden ook bedreigd, om te voorkomen dat je iets tegen de dader onderneemt.

Bel ons anoniem
Heb je iets meegemaakt en wil je er (eerst) anoniem met iemand over praten? Bel ons gerust, wij luisteren naar je en als je wilt helpen wij je bedenken hoe je wel iets kunt doen. We weten ook waar je terecht kunt voor meer hulp als je dat wilt.

Is het al lang geleden?
Is het voor jou al langer geleden dat je seksueel geweld hebt meegemaakt en heb je er niet over kunnen praten? Dat is niet vreemd want onderzoek heeft uitgewezen dat het tot wel 15 jaar kan duren voordat slachtoffers van seksueel geweld erover durven te praten.
Ook jij bent van harte welkom om ons te bellen.
Wij begrijpen je gevoelens en met ons kun je er anoniem over praten.

Bel ons op 0592 – 34 74 44 (ma t/m do van 14.00 – 17.00 uur en van 18.00 – 21.00 uur)
Mailen mag ook, die beantwoorden we iedere dag. Mail naar info@tegenjewil.nl 

Scroll naar top