Seks tegen je zin ....

Als iemand  je vraagt om seksuele dingen bij hem/haar te doen, doe je dat dan wel eens tegen je wil? 

Veel meiden en vrouwen maken dit mee. Maar vergis je niet, ook jongens komen in deze situatie terecht.  Soms in een relatie, soms op school of tijdens het uitgaan.

Het wordt ook vaak niet als seks benoemd omdat tegenwoordig vaak pas van seks gesproken wordt als er sprake is van geslachtsgemeenschap.
Of jij het nu seks noemt of wat anders… wanneer het tegen je wil gebeurt is dat niet goed. Niemand heeft het recht om aan jou te komen zonder dat je dat wil.

Schaamte
Misschien voel je je gebruikt, of schaam je je. Misschien heb je het alleen maar gedaan om bij iemand te horen, of omdat ‘iedereen’ het doet. 

Veel meiden en vrouwen voelen zich schuldig omdat ze niet duidelijk genoeg “NEE” hebben gezegd.  Soms wordt tegen ze gezegd dat ze het zelf hebben uitgelokt. Hoe het ook is gebeurd, het is niet jouw schuld!

Seks tegen je zin kan een behoorlijke impact op je hebben.  Het kan je gevoel van zelfvertrouwen aantasten. Het kan zijn dat je denkt dat je iets slechts gedaan hebt. Het kan zijn dat je je minderwaardig gaat voelen.

Praten helpt!
Het is niet vreemd wanneer je het moeilijk vindt om erover te praten.
Het is wel goed om te praten. Bel ons dus gerust op nummer 0592 – 34 74 44.

Wij luisteren naar je zonder oordeel. We helpen je om na te denken wat je kunt doen. 

Scroll naar top