Ik dacht dat hij van me hield ...

“Ik dacht dat ik speciaal voor hem was. Hij gaf me cadeautjes en hij wilde graag seks met mij… en omdat hij altijd een herinnering bij zich wilde dragen, nam hij een naaktfoto van me. Totdat hij wilde dat ik met anderen naar bed ging…”

Het is moeilijk te geloven wanneer de jongen die zo verliefd op je is, wil dat je seks met andere mannen hebt, waar hij dan geld voor krijgt. Zeker omdat hij je verleidt met cadeaus en je vaak complimenten geeft.

Meisjes die in aanraking komen met deze jongens zitten vaak op dat moment niet goed in hun vel en hebben behoefte aan de liefde en aandacht die ze denken te krijgen.

Wat loverboys eigenlijk willen
In werkelijkheid heeft zo’n loverboy maar één doel: een meisje voor geld seks te laten hebben met anderen.Van aandacht gaat het al snel naar bedreigingen. Een loverboy probeert het meisje onder zijn macht te krijgen door haar weg te houden bij vrienden en familie. Het kan zijn dat hij haar chanteert met naaktfoto’s of naaktfilmpjes.

Loskomen van een loverboy
Zelf lukt het een meisje maar moeilijk om zich los te maken van een loverboy. Ze kan hulp goed gebruiken maar durft daar zelf niet om te vragen.

Wat kunnen aanwijzingen zijn dat iemand slachtoffer is van een loverboy?
1. Ze heeft vaak ruzie thuis en/of loopt regelmatig weg.
2.Ze is niet open en eerlijk.
3.Op school gaat het niet goed.
4.Ze krijgt andere vrienden die kostbare spullen bezitten, waarvan niet duidelijk is hoe ze eraan zijn gekomen.
5.Ze verandert/lijkt zichzelf niet meer te zijn en/of gaat andere kleding dragen en zich anders gedragen.
6.Ze is vaak moe.
7.Ze kan plotselinge huilbuien krijgen of woede uitbarstingen.

Zit je zelf in een situatie met een loverboy? Of ken je iemand waarvan je vermoedt dat ze bij een loverboy is?

Bel Tegen Je Wil!
Bel ons op maandag t/m donderdag van 14.00 – 17.00 uur en van 18.00 uur – 21.00 uur. Je hoeft je naam niet te noemen en bij ons ben je volledig anoniem. Je mag ook mailen op info@tegenjewil.nl 

Scroll naar top