1-1

19 September: dag van het misbruikte kind

Op zaterdag 19 september 2020 organiseert Stichting Revief  de ‘de dag van het misbruikte kind’. Dit is een lotgenotendag voor mensen die in hun kindertijd seksueel misbruikt zijn. 

Programma

Vanaf 10:00 uur ben je van harte welkom en kun je onder het genot van een kop koffie of thee en wat lekkers de dag beginnen. Het programma start om 10:30 uur.
De lezing in de ochtend wordt deze keer verzorgd door Miranda Freriks. Zij is vorig jaar te zien geweest in de documentaire ‘Niets aan de hand’, waarin zij op uiterst beheerste doch confronterende wijze het gesprek met haar dader aan is gegaan.
De ochtend wordt afgesloten met het vaste kennismaking ritueel waarbij stil word gestaan bij het kind in jou. Na de lunch volgt de workshopronde.

De workshops zijn van diverse aard, zoals:

  • partner workshop,
  • creatieve workshops
  • informatieve workshops.
  • dansworkshop

Ook zal huisdichter Bernhard Christiansen weer verhalen van deelnemers op bijzondere wijze verwoorden.
Om 16:00 uur is het programma afgelopen. Na afloop is er nog tijd voor een hapje en een drankje.

Locatie

Dit evenement vindt op de prachtige locatie van Landgoed De Horst in Driebergen. Het adres is De Horst 1, 3971 KR in Driebergen.

Deze dag kan alleen doorgaan met inachtneming van de door het RIVM  geldende maatregelen. In overleg met de locatie zijn er de nodige maatregelen genomen om de dag veilig te kunnen laten verlopen. Zo zullen er desinfecterende pompjes staan, wordt de 1,5 meter regel gehanteerd, zijn de workshop groepen per workshopruimte gemaximaliseerd en zal voor de lunch een buffet klaar staan, zodat iedereen zijn eigen lunch kan samenstellen. Ook zullen er posters opgehangen worden waar de algemene hygiëne- en afstandsregels op vermeld staan.

Aanmelden 

Voor deelname vraagt revief een eigen bijdrage van €35, donateurs betalen €30. Heb je een laag inkomen, of een uitkering, dan betaal je €17,50. Is die prijs nog steeds bezwaarlijk, neem dan even contact met ons op via emailWil je voor iemand anders betalen? Dat kan natuurlijk ook en wordt erg gewaardeerd.

Wil jij je aanmelden? Of wil je meer informatie? Kijk dan op de website van Revief.

Scroll naar top